Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Egy tabletben van e-book olvasó?

Egy tabletben van e-book olvasó?

Figyelt kérdés
Nem vagyok szakértője a témának, de szeretnék venni egy tabletet, vagy egy e-book-ot, ezért érdekelne, hogy van-e, vagy le kell tölteni, vagy hogy van ez..

2013. febr. 14. 09:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Tablettel is lehet e-bookot olvasni, igen. Talán gyárilag is van benne, de letölthető ilyen alkalmazás.

Viszont azt tudnod kell, hogy a tablet képernyője jobban fárasztja a szemet. Cserébe többmindenre jó, nem csak könyv olvasásra. :)

2013. febr. 14. 10:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Valamint gyakrabban is kell tölteni, mint egy e-book olvasót.
2013. febr. 14. 10:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Igazából tankönyveket szeretnék rajta tárolgatni, de mivel egész nap suliban vagyok, utána hazajövök, lecke stb. és utána kb 1-2 órám van, hogy a saját kis könyveimet is olvasgassam, de tök jó lenne ha nem a laptopnál kéne olvasni, az ugyanúgy károsítja a szemem. Az nem baj ha mondjuk bírja 1 napig, az tökéletes. De ha lehet a tableten is olvasni, akkor szerintem azt veszek:)
2013. febr. 14. 10:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Tableten is lehet olvasni, de az ugyanúgy bántja a szemet, mint a laptop, vagy a számítógép. Az e-book olvasót azért találtták ki, mert olyan technológiával készülnek (e-ink, e-paper), amely NEM fárasztja a szemet, teljesen olyan a hatása, mintha papírról olvasnál. Mellette az e-book olvasóról még erős fényben, tűző napon is tökéletesen, kontrasztosan tudsz olvasni, míg tableten vagy laptopon nem. Ha könyveket, vagy bármilyen szöveget 8akár internetről letöltöttet is) akarsz olvasni, én az e-bookot javaslom, ma már elérhető áron lehet kapni.
2013. febr. 15. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!