Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen hangcuccot ajánlanátok?

Milyen hangcuccot ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Számítógéphez akarnék venni egy normális hangcuccot ami lehetőleg 4-5 hangfalból áll és a mély hangot lehetőleg normálisan adja szóval ( http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bD_FI.. ) egy ilyen zenénél érződjön ,hogy van egy normális hangfalam.

max 80 ezer forintot szánnék rá.

Aki tud építőjellegű választ adni annak megköszönöm. :)

2013. febr. 10. 05:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Hali

Házimozira gondolsz, jó hangfalakkal. Vagy bulizni sztereóban ? :)

Kicsit jobban összefoglalva 2 hangfalra elköltött pénz jobban megtérül hangban mintha 5 db-ot vennél.

Sztereóra :

[link]

+

[link]

Házimozi:

[link]

+

[link]

Későbbiek folyam egy jó mély-láda ezek mellé.

2013. febr. 10. 11:44
 2/3 A kérdező kommentje:

[link]

Én ezt néztem ,ez szerinted jó vagy venni kéne még mellé valamit azok közül amit ajánlottál?

2013. febr. 10. 17:51
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem akarok belekavarni a dolgokba, ez a te döntésed!

Nekem sosem tetszettek ezek a "műanyag" hangfalszettek.

Adott célra megfelelőek, de hangminőségben elmaradnak attól amit fent ajánlottam.

2013. febr. 10. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!