Ha okostelefonon naponta több órát hallgatnék internetrádiót, akkor melyiknek bírja tovább az aksija? Kb hány napig? Sony Xperia tipo, Samsung Galaxy Gio, Samsung Galaxy mini, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy Y a lehetséges jelöltek.
Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 00:16
1/6 A kérdező kommentje:
Na jó, most néztem 1350 mAh kb 2 napig bírja,akkor olyat kellene vennem,amelynek 1500 mAh az akksi kapacitás...az valamivel több. Pl sony typo. Vélemény?
2013. febr. 9. 00:26
2/6 anonim válasza:
Egyik okosteló se birja több napig.
3/6 A kérdező kommentje:
akkor annyi
2013. febr. 9. 01:34
4/6 anonim válasza:
Nekem Tipom van, lassan fél éves, szerintem nagyon jól bírja az aksija. Ha okosan kezeled, lazán hallgathatsz rajta egy töltéssel kb 6 óra youtube-ot, plusz pár perc telefon, sms, facebook, miegymás belefér, persze minimális fényerővel, gps nélkül. ajánlom :)
5/6 A kérdező kommentje:
Hány Mb-os a neted?
2013. febr. 17. 23:47
6/6 anonim válasza:
300 Mb, a T-mobile egyetemistáknak szóló csomagjában, de inkább wifizek (otthon és az iskolában is van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!