Okosteló miért nem kapcsolódik a vezeték nélküli fejhallgatóhoz?
Okostelón bluetooth-t ha bekapcsolom, és eszközkeresésre állítom, nem talál semmit, holott a fejhallgató be van kapcsolva. Lehet, hogy nem blutooth-so a fejhallgató? Tudtommal kizárólag blutooth-osak a vez.nélk.fejhallgatók, nem? Vagy létezik másfajta is, netán wifis??
3-4 éves fejhallgatóról van szó, tv-hez használták. Leírás nincs hozzá.
Érdekelne az is, hogy jól sejtem-e , a jackes kimenete a szokásos, vezetékes technológiához hasonlatosan használatos? Tehát, nyugodtan dugjam be egy hagn jack kimenetre? Gondolom arra az esetre van ,ha pl le van merulve a fejhallgató aksija(?) Egyébként a jack-re rá van nyomva egy kiegészítő vezeték, ha jol sejtem RCA, mégpedig két dugasz (gondolom jobb és baloldalnak külön), szóval RCA kimenetekhez való?
A tv-vel, amint használták, hogyan lehet összeköttetést csinálni a fejhallgatóval? Nem elérhető a korábbi tulaj. Egy Samsung, folyadékkristályos tv-ről van szó, az is 3-4 éves.
A legalsó(SCART) csatlakozó univerzális!
Megtalálható benne a videó IN-OUT és az audio IN-OUT egyránt, de az audio jel csak erősítés után használható, tehát nem biztos, hogy egy síma fülest meghajt!
Mindenféle kábelvariációk/átalakítók kaphatók hozzá:
Ha a PC-vel akarod összekötni a TV-t, akkor felülről a második sort hasznákd, az szolgál a PC csatlakozására.
Egy -mindkét végén- jackdugós kábellel:
Értem! Na most, a hangkártyám DVI kimenete a tévé HDMI-jével van összekötve, kiváló a kép, de a tv hangszórón nincs hang (a számítógépem hangkártyájából hallgatom egyelőre). Ez esetben is lesz hang a pc-mből a téve hangszóróba, ha a jack-jack összeköttetést csinálok?
A 20-asra is írj, kérlek. :) Köszi előre azt is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!