Mara Acoma kérdése:
Mi baja lehet a tv-nek?
Figyelt kérdés
Ki-be kapcsolás után folyamatosan kiesik a programozás és újra be kell állítani az összes csatornát.
Nem mindig csinálja, van hogy egy hétig jó, de van amikor minden kikapcsolás után újra be kell lőni az összes adót.
2013. febr. 5. 15:28
1/6 Zsolt75 válasza:
Valószínű a digitális Tuner dögledezik benne...
Mi a terved vele? Megjavítod?
2/6 anonim válasza:
Dobd ki! Vagy bmx lánctányért szerelj bele. Az megoldja. nekem segített.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát azt nem tudom, hogy érdemes e megcsináltatni... Gondoltam, hátha mondtok valami okosat. Majd fizukor kihívom a szerelőt,hogy érdemes e bütykölni. Amúgy nagyon szeretem, kidobni nem akarnám...
2013. febr. 5. 21:07
4/6 A kérdező kommentje:
Digitális tuner szerintem ebbe nincs :) német grundig tv hetvenakárhány centis
2013. febr. 5. 21:09
5/6 Zsolt75 válasza:
Attól még lehet benne digitális tuner. Ami már el tudja tárolni a csatornákat az mind digitális elven működik. Ne úgy értsd, hogy a digitális tévéadások, mert lehet a tuner része analóg viszont mellette van egy memória ami tárolja a sáv információkat.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem! (illetve nem,de mindegy :) szerinted az javítható? Jön holnap megnézni a szerelő, de nem esne jól, ha átverne... Köszi, Timi
2013. febr. 7. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!