1 kerdes a gpum 3 ora alatt 60c ig ment de nincs vebtilatora az a kerdes hogy jot tesz e neki?
bovebben:n-videa 7300 gt 258 mb es 1280x1024 75 hz 32 bitt
minden nap 3 ora alatt felmegy 60 ig es nem tudom jo e???? nem nyulok a gephez es kesz 60 3 ora alatt nincs ventillatora csak egy nagy asus hutoje
Hát ezek minél hidegebbek annál jobb. De ennyi még nemigazán árt neki(persze hosszú távon nem is használ)
Szóval ha teheted akkor tegyél be mellé a gépházba egy légkavarót ami a hűtőbordái között keringteti a levegőt. Az sokat fog jelenteni.
Meg persze az sem árt ha kitakarítod a gépet szinte minden kábelt az alaplap mögött vezetsz el. Ez is sokat javít a légáramláson(bár nem sok gépet láttam amit így csináltak meg, pedig nem sokkal több idő így összerakni)
Nekem a laptopomba 90°C-ig ment fel múltkor amikor összegyűlt egy kis por a ventiben, a proci meg everest szerint 100°C-ra(bár ez kétlem hogy reális). Mindezt kb fél óra terhelés alatt.
Szóval ennyit jelent egy kis por(tényleg baromi kevés volt benne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!