Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 1 kerdes a gpum 3 ora alatt...

1 kerdes a gpum 3 ora alatt 60c ig ment de nincs vebtilatora az a kerdes hogy jot tesz e neki?

Figyelt kérdés

bovebben:n-videa 7300 gt 258 mb es 1280x1024 75 hz 32 bitt

minden nap 3 ora alatt felmegy 60 ig es nem tudom jo e???? nem nyulok a gephez es kesz 60 3 ora alatt nincs ventillatora csak egy nagy asus hutoje

#GeForce 7300 #n-videa
2013. jan. 30. 15:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát ezek minél hidegebbek annál jobb. De ennyi még nemigazán árt neki(persze hosszú távon nem is használ)

Szóval ha teheted akkor tegyél be mellé a gépházba egy légkavarót ami a hűtőbordái között keringteti a levegőt. Az sokat fog jelenteni.

Meg persze az sem árt ha kitakarítod a gépet szinte minden kábelt az alaplap mögött vezetsz el. Ez is sokat javít a légáramláson(bár nem sok gépet láttam amit így csináltak meg, pedig nem sokkal több idő így összerakni)

Nekem a laptopomba 90°C-ig ment fel múltkor amikor összegyűlt egy kis por a ventiben, a proci meg everest szerint 100°C-ra(bár ez kétlem hogy reális). Mindezt kb fél óra terhelés alatt.

Szóval ennyit jelent egy kis por(tényleg baromi kevés volt benne)

2013. jan. 30. 17:19
 2/2 A kérdező kommentje:
mar probaltam kitisztitani es sot az oldala is llevan szedve ugyhogy levegozik
2013. jan. 30. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!