Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » The Sims FreePlay játékkal...

The Sims FreePlay játékkal kapcsolatos kérdés?

Figyelt kérdés

Kaptam egy feladatot, s nem jövök rá a megoldásra. :( Beírom ide, ha valaki túl van ezen, segítsen rajtam!!! :)

Köszönöm!!!

"Wow, they grow up so quickly, don't they? Let's capturing these special moments on film. Take a photo of your toddler and share it with your friends!"

Értem én, hogy készítsek fényképet, és osszam meg. Na de HOGYAN IS?????

2013. jan. 25. 13:07
 1/2 Basketball válasza:
Szia tudom a választ ha még nem késő :D van a bal felső sarokban egy fényképezőgép jel odamész a toddler hez és megnyomod ennyi :) rem mar megoldod :)
2013. máj. 6. 14:53
 2/2 A kérdező kommentje:
:) Igazán köszönöm, hogy válaszoltál - de csak most láttam. Időközben valahogy megtaláltam a megoldást. :)
2013. júl. 13. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!