PS3 super slim 500 vs x xbox 360 250gb slim vs gamer pc Melyiket éri meg venni és hol?
Azon gondolkodtam h melyiket kellene venni melyik éri meg jobban hisz 1 gamer pc 150k felett is van és mindig újitani kell a konzolokon meg megy minden játék ami kijön.
kérlek segitsetek dönteni h melyiket , miért hol éri meg venni. A válaszokat előre is köszönöm. Kommenteljetek sokat :D
kimaradt h: a bundle játék az mi ami hozzájár a konzolhoz
és h a ps3 super slim 4gb az jó??
Egyik sem rossz, az, hogy neked melyik lenne a legjobb relatív.
Az a gond, hogy már millió ilyen kérdést válaszoltam meg, és meguntam mindig ugyanazt leírni, szóval most nem tudok segíteni.
Xbox 360 /konzolstudio
Imádom ezt a masinát, nyáron vettem, hihetetlen jól rá lehet érezni a controller-re, akár fps játéknál, akár másnál.. Ps2 nekem már úgy nem esett kézre, de Mindkettő jó készülék! A konzolstudio megbizható, korrekt, rendelj tölük bátran. Tényleg több tucat kérdés van erről, nyálazd át őket ahogy tavaly nyáron én is!
"jó értem h nem akarjátok ki irni mindenhova de pls irjátokmár le"
Tényleg ennyire hülye vagy??
NEM!
ps3 slim vagy super slim
De 12GB ne vegyél mert az kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!