Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért bazsak*dik a ps3mom? -. -

Miért bazsak*dik a ps3mom? -. -

Figyelt kérdés
lehet azért mert lelassult az internetem ??? egyfolytában befagy

2013. jan. 27. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Mi köze az internet lelassulásának a PS3 lefagyásához?

Egyébként csak egy konkrét játék alatt fagy le? Van pár játék, ami közben hajlamos lefagyni.

2013. jan. 27. 20:31
 2/6 A kérdező kommentje:
hogy mikor próbálok bejelntkezni pl fifa 13ba akkor lefagy vagy mikor beleleptem a fifaba akkor 3 percet töltött....most kihúztam a net kábelt és minden jónak tűnik .Az új super slimem van és unchartedba (3) nagyon sokat tölt,vagy ez normális? :/
2013. jan. 27. 20:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Mi számít nagyon soknak? Nem biztos, hogy normális, de lehet csak neked tűnik soknak.

Netnek nem kéne, hogy köze legyen ehhez, de ha most működik akkor használd net nélkül.

2013. jan. 27. 20:41
 4/6 A kérdező kommentje:
amióta lelassult a netem azóta van ez,sztem az lesz a gond :p mert 3 g netem van és korlátozott
2013. jan. 27. 20:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, a net max a net sebességét befolyásolhatja, tehát lassabb a letöltés, böngészés, multi, de hogy az miatt fagyjon le...a lassú betöltés még oké, valószínűleg valamilyen netes adatokat tölt be a FIFA, de a lefagyás más lesz.
2013. jan. 27. 22:43
 6/6 A kérdező kommentje:

eddig nem cseszekedett,tuti ez lesz :)

ha meg mégse akor van rá garancia,meglátom h fog viselkedni :p

2013. jan. 28. 15:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!