Miért bazsak*dik a ps3mom? -. -
Figyelt kérdés
lehet azért mert lelassult az internetem ??? egyfolytában befagy2013. jan. 27. 20:13
1/6 anonim válasza:
Mi köze az internet lelassulásának a PS3 lefagyásához?
Egyébként csak egy konkrét játék alatt fagy le? Van pár játék, ami közben hajlamos lefagyni.
2/6 A kérdező kommentje:
hogy mikor próbálok bejelntkezni pl fifa 13ba akkor lefagy vagy mikor beleleptem a fifaba akkor 3 percet töltött....most kihúztam a net kábelt és minden jónak tűnik .Az új super slimem van és unchartedba (3) nagyon sokat tölt,vagy ez normális? :/
2013. jan. 27. 20:38
3/6 anonim válasza:
Mi számít nagyon soknak? Nem biztos, hogy normális, de lehet csak neked tűnik soknak.
Netnek nem kéne, hogy köze legyen ehhez, de ha most működik akkor használd net nélkül.
4/6 A kérdező kommentje:
amióta lelassult a netem azóta van ez,sztem az lesz a gond :p mert 3 g netem van és korlátozott
2013. jan. 27. 20:58
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, a net max a net sebességét befolyásolhatja, tehát lassabb a letöltés, böngészés, multi, de hogy az miatt fagyjon le...a lassú betöltés még oké, valószínűleg valamilyen netes adatokat tölt be a FIFA, de a lefagyás más lesz.
6/6 A kérdező kommentje:
eddig nem cseszekedett,tuti ez lesz :)
ha meg mégse akor van rá garancia,meglátom h fog viselkedni :p
2013. jan. 28. 15:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!