Odaadtam a barátnőmnek az Mp4-emet, ami addig tök jól működött az én gépemmel. Neki pedig laptopja van.. először bedugta, de a laptop nem reagált rá, hanem lefagyott az egész. Erre barátnőm újra akarta indítani a gépet, de kikapcsolt, és onnantól kezdve már nem ismerte fel az Mp4et, és mikor visszaadta nekem, az Mp4 be sem kapcsolt...:S Hozzáraktam a géphez, de nem ismeri fel, vagyis nem csinál semmit. Nem hiszem hogy le van merülve, de ha le is van, hiába rakom hozzá a géphez, nem reagál. Mi történt vele?? HELP!!!
2009. aug. 31. 19:06
1/8 anonim válasza:
Üdv!
Lehet hogy a laptop meghülyítette az mp4 szoftverét?
A mai világban sajnos minden lehetséges.
Ha az Mp4-hez van telepítő lemez, és ha mázlid van akkor rajta van a gyári firmware is. ( szerencsére találkoztam ilyennel, bár ez nem gyakori! ) Próbáld meg a gyári firmware-re vissza frissíteni, hátha helyre jön. Ha nem akkor, a gyártó honlapján keress firmware-t.
Ha így sem jőn helyre akkor ....
QKA...
Sok sikert!
2009. aug. 31. 20:51
2/8 anonim válasza:
Ja, még valami!:
A firmware-frissítésnél az mp4-en lévő adatok, zenék ELVESZNEK!!!
2009. aug. 31. 20:52
3/8 A kérdező kommentje:
Szia! nincs az mp4-emhez semmi cd-m, mert eleve használtan kaptam. :S még a márkáját sem tudom! :S ilyenkor mit lehet még tenni?
2009. aug. 31. 21:53
4/8 anonim válasza:
Üdv!
Ebben az esetben az íves javítás hozza helyre.
azaz:
vállad felett nagy ívben dobod el, és arra nagyon ügyelsz hogy valamelyik kukába essen...
Sajnos ennyi.... :-((
2009. aug. 31. 22:35
5/8 anonim válasza:
Ja, és egy apróság:
Nem véletlenül vannak megcsinálva így ezek a koreai, taiwani meg kínai szarok!
Ha bedöglik ne lehessen javítani, hanem venned kelljen másikat...
Üzletpolitika ( hogy szarná össze magát az, aki ezt kitalálta )...
2009. aug. 31. 22:40
6/8 A kérdező kommentje:
jajj:( pedig úgy örültem neki:( még egy hónapja sincs hogy megkaptam és már dobhatom mi:( mind1, azért nagyon köszi a válaszokat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!