Miért nem szól a mélynyomóm, vagy hogy kell beállítani a frekvenciát? Többi lent
Figyelt kérdés
YAMAHA HTR 5930-as mélnyomón van és Canton MX 125 hangfal + mélnyomó. Nem értem a mély nyomó miért szól nagyon halkan... és olvastam olyat h a freq-et feljebb kell venni.. de azt hol? vagy igaz ez?2013. jan. 23. 15:49
1/11 anonim válasza:
Akartam segíteni, de a te mélynyomód egy 5.1es házimozi erősítő :) [link]
2/11 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted? van külön mélnyomóm. És azt nem értem miért nem szól rendesen...
2013. jan. 23. 15:54
3/11 anonim válasza:
te írod: "YAMAHA HTR 5930-as mélnyomón van" de az erősítő: [link]
4/11 anonim válasza:
Ehhez külön kell egy AKTÍV mélyláda (tehát abban is van egy erősítő)
5/11 A kérdező kommentje:
nem, bocsánat félreírtam! az erősítő a yamaha, a mélnyomó Canton, elnézést!
2013. jan. 23. 15:59
6/11 anonim válasza:
Most már látom. [link] Elvileg ez. Van rajta olyan hátul , hogy volume, ezzel a hangerejét állíthatód és van egy crossover, ezzel azt , hogy mekkora legyen a maximális frekvencia amit átvisz (max 140Hz-et tud) Esetleg a Yamaha Erősítő menüjében is lehet a mélyláda jelszintjét állítani. De ezekhez felételeztem, hogy minden jól van bekötve és a halkat úgy érted h halk, nem az , hogy a diszkóban nagyobbat szól a motyó.
7/11 A kérdező kommentje:
igen igen, ez megvan! de ezt már próáltam, hangerő maxon van a crossover középen, de így sem!
2013. jan. 23. 16:08
8/11 anonim válasza:
Próbáld magasabb frekire állítani a crossover-t.
(Ez határozza meg a felső határfrekvenciáját, ahol a szűrő levág.)
9/11 A kérdező kommentje:
valamiért úgy sem jó, átveszi a hangfal a basszust...
2013. jan. 23. 16:21
10/11 anonim válasza:
És ha lehúzod a hangfalat az erősítőről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!