Milyen hibát jelezhet ez a bluescreen (kékhalál) üzenet?
A laptopom minden előjel nélkül leáll időnként.
Nem tudom mi lehet a baj, nem nagyon értek hozzá.Egy hónapja lett telepítve az új Win 7.
Ekkor ezt a kékhalál üzenetet kapom.Állítólag ki lehet nyomozni belőle hozzáértő tudással, mi lehet a tényleges ok.
Vajon ha újratelepítem a rendszert, az megoldja a problémát?
hozzáértő gúgliba való beírással
#2:
Ismét egy nagyokos, aki nem nézi meg, mit dob ki a gugli, ráadásul a kérdéshez is hülye.
Itt az érdekes az error code, aminek az msdn bugcheck oldalain lehet utánanézni (erre már érdemes ráguglizni). Sajnos jelen esetben nem mond sokat, az elemzéshez kéne a minidump, amit ilyenkor a gép lement a merevlemezre. Itt van róla infó:
Ha ennyire irritál, miért válaszoltál, nem kötelezett rá senki!Bocs ha hülye vagyok hozzá, tudod van jobb dolgom is a kékhalál ismeretanyagának elsajátításánál.Ha tudnám a megoldást, vagy értenék hozzá, nyilván nem teszem fel a kérdést.Rendben van hogy nem tudom mit jelent, nem is néztem túlzottan utána, mert sem időm, sem idegrendszerem nincs hozzá.Ahogy leírták, ez elég komplex probléma.Nem tudja megoldani bárki fia.Szóval, csak azért nem pontozlak le, mert nyilván van normális oldalad is, azért érted el a 86%-ot.Jobb lett volna, ha itt is azt mutatod.
Köszönöm szépen még egyszer. :)
Ez esetben bocsánatot kérek, félreértettem.
Még egyszer köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!