Most készülök megvenni az első tablet pc-met. Egy Concorde One 8gb-os készüléket néztem ki. Megéri a pénzét?
Figyelt kérdés
Apróbb játékok, videónézegetés, netezés, szöveg írkálásra használnám.#concordeonetab
2013. jan. 20. 09:01
11/18 anonim válasza:
De ti egy elkényesztetett kocsogok vagytok hogy mindent megvesznek nektek amit akartok.Akinek meg nincs sok pénze az nyugottan veh.et ilyet
12/18 A kérdező kommentje:
Azért azt szűröm le, hogy nem olyan rossz. És elég jó a fórumja is úgy látom, szóval szerintem ilyet veszek.
2013. jan. 27. 19:22
13/18 anonim válasza:
De egyszerűen hülye a logika amit írsz.
Akinek nincs pénze annak főleg nem kéne elbasznia azt a kevés pénzt ilyen ipari hulladékra. Hiba hiba hátán.
Kijelző felbontása iszonyú kicsi és a betekintési szög is hihetetlenül fos. Wifi gyakran meghal. Van, hogy vissza sem akar jönni alvó állapotból a gép.
Hiába jó a magyar fóruma ha fos az egész gép.
14/18 A kérdező kommentje:
Ipari hulladék, oké. De sajnos a gépem bemondta a szolgálatot, és ezért kéne nekem egy tablet pc. új, jó gépre nincs pénzem, használtban nem bízok. És itt az egyetem...
2013. jan. 27. 22:30
15/18 anonim válasza:
én egy teljesen egyedileg összeállított, legjobb alkatrészekből összerakott mesterművet vehettem meg 68.750 ft -ért (eladó jó barátom (rokon)), és tökéletesen fut rajta minden, 10.1 -es kiejlzője mintha retina display-es lenne, stb.. :P pedig nem vagyok túl gazdag...
16/18 anonim válasza:
eszem megáll hogy hányan hiszik el ezt az egyedileg összeállított dumát
17/18 anonim válasza:
Na hányan ??!! :) (Tipp: 2397-en(???))
Válaszodat előre is köszi :)
18/18 anonim válasza:
hát igen, az ilyen azt csinálja hogy megrendeli a cuccot kínából és elkéri a cuc árát + még egy tizest :)
de vegyed csak , nem az én pénzem bánja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!