Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Most készülök megvenni az...

Most készülök megvenni az első tablet pc-met. Egy Concorde One 8gb-os készüléket néztem ki. Megéri a pénzét?

Figyelt kérdés
Apróbb játékok, videónézegetés, netezés, szöveg írkálásra használnám.

#concordeonetab
2013. jan. 20. 09:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Biztos lesz aki írja majd, hogy teljesen jó. Hát marhára nem az. Egy nagy fos, mert instabil az egész szoftver. Teljesen véletlenszerű, hogy kinél milyen hiba jön elő. Vagy a wifi nem megy, vagy az óra jár rosszul rajta vagy be sem kapcsol, stb...

Kijelzője botrányosan rossz, kicsit hozzáérsz már tiszta karcos az egész. Én elkerülném a helyedben.

Én is úgy voltam vele, hogy jó nekem az olcsó tablet netezésre de pár nap után adtam el, ez egy hulladék.

Ja és vigyázd hol veszed, mert az edigitalnál más által visszavitt karcos szart adnak.

2013. jan. 20. 10:32
 2/18 A kérdező kommentje:
Akkor tudsz valamit javasolni?
2013. jan. 20. 12:25
 3/18 anonim ***** válasza:
Ezért az árért nem. 40-50k körül már vannak használható tabletek azok közt kéne nézelődnöd.
2013. jan. 20. 12:53
 4/18 A kérdező kommentje:
És a Wayteq XTAB 70dc?
2013. jan. 20. 12:59
 5/18 anonim ***** válasza:
Az már jobb igen.
2013. jan. 20. 13:30
 6/18 anonim ***** válasza:
nekem nem érné meg nekem egy 45ezres tabletem van az megérte a pénzét.
2013. jan. 20. 14:31
 7/18 anonim ***** válasza:

nekem ez van csak 16gb-os kivitelben.

igaz hogy nem tökéletes szerkezet de mindent tud amit tudnia kell. a pénzét megéri de egy ft-tal se többet.

2013. jan. 20. 15:03
 8/18 A kérdező kommentje:
Csak mert eddig elég jó dolgokat hallottam a Concorde-ról, egyik ismerősömnek is ilyen van.
2013. jan. 20. 16:29
 9/18 anonim válasza:

Eggyátalán nem hulladék.

Mekem már egy éve ilyenem van és nagyon jól szuperál.

Még akadás nélkul viszi a nfs mw(2012) vagy a minecraftot a modern combatot 4 et pedig csak akkor szaggat amikor multiba mindenki egy helyen lő de az se vészes singleplayerbe pedig jól fut.

Nem tudom mi bajotok van vele

2013. jan. 27. 15:20
 10/18 anonim ***** válasza:
39%

Az a bajunk vele, hogy egy hulladék. Aki hozzá van szokva a normális cuccokhoz annak ez egy fos.

Amúgy meg ne zavarjon de 1 éve még sehol sem volt. Max fél éve.

2013. jan. 27. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!