Samsung UE32EH5300 vagy Sony KDL32EX650BAE2?
Bírom, amikor a Samsungot és a Sonyt hasonlítják össze minőség szempontjából! Azt meg főleg, amikor a Sonyt hozzák ki nyertesnek!
Tudniillik a Sonynak nincs saját gyára, nem fejleszt semmit sem! Samsungtól veszi a panelt és ráírja a kávára hogy Sony Bravia, majd 20-30eFt-tal drágábban eladja! A sok tudatlan meg megveszi, csak akkor esnek pofára amikor valami baj lesz a tévével és szervizre szorul, a szerelő meg rendel a Samsungtól alkatrészt!
Amúgy ha nem érdekel a net a tévén, akkor a sima EH5000-et is választhatod, az olcsóbb. Tévén netezni, na ezt nem értem, ahhoz túlságosan távol ülünk tőle!
De hát új keletű dolog ez, kell az e-pénisz növelés, így hát megértem!
A Sony amit linkeltél egy fisifosi!!!A képfrissítés csak 50Hz,és nem játszik sem Xvid sem MKV formátumot magyarul Igazi Parasztvakítás!!!
A Samsung 100Hz-es le játssza az előbb említett két formátumot és kezeli a feliratokat is + van benne játék mód ha konzoloznál is.Az előttem írónak nem igen van fogalma a TV-k-ről.
Itt hasonlítsd össze a paramétereket.
Láthatod a Sony közelébe nincs a Samsung-nak.
Ezeket is nézd meg a fisi Sony áráért már ilyet is vehetsz akár!
Majd ha nézel egy Full HD filmet a gyors akció jeleneteknél felhősödni fog a kép az 50Hz-nél (Erre többen panaszkodtak különböző fórumokon olvass utána de google jó barátod)!
Olvasd el segíthet!
Itt van még ez is mielőtt ki lesz találva hogy jobb az 50Hz-es.
#6.Úgy látom a szöveg értelmezéssel is baj van!
A kérdés az volt hogy melyik jobb?
Itt pedig egyértelműen a Samsung a nyerő.Már leírtam miért de leírom még egyszer.
A Sony NEM JÁTSSZA AZ Xvid és az MKV FORMÁTUMOKAT amik jelenleg a legelterjedtebbek és nem kezeli a Feliratokat sem.A Samsung-nak nincsenek ilyen hiányosságai +100Hz-es ami valószínűleg jobb az 50Hz-nél.
Menj a csajos oldalakra válaszolgatni azokra gondolok ahol 92%-os lettél mert sokan így csinálják elmennek himi-humi kérdésekre válaszolgatnak majd visszajönnek okoskodni műszaki kérdésekben!
De ne feledd a google jó barátod segít ha valamit nem tudsz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!