Beats kompatibilis egy Sony Ericsson Xperia X8-al?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Beats HD Solo-t de előbb meg szeretnék győződni arról hogy kompatibilis-e a telefonommal.
Ha lehetséges csak olyan írjon,aki TÉNYLEG tudja a választ.
2013. jan. 18. 22:23
1/5 anonim válasza:
Nem! A Beats-eket főként a Htc-k és az apple-k támogatják. De ha ráteszed a 2.3-as androidot, és rootolod, akkor szoftveresen rá lehet tenni a beats támogatást de nem fog ugyanúgy szólni mint egy olyan telefon ami alapból támogatja. De, próba szerencse! ;D ( Ha nem tudod hogy hogyan keress rá, ezt írd be: beats audio for all android phone! ;D )
2/5 A kérdező kommentje:
De hát szabvány dugó van a végén nem?Ha jól tudom 2 féle kábel van hozzá.Egy Apple féle,és egy szabvány dugós ami majdnem minden telefonba megy.
2013. jan. 18. 23:04
3/5 anonim válasza:
Igen, bár az enyémen 2.3-as android van, de szerintem az semmit nem befolyásol.
4/5 anonim válasza:
Az egy dolog hogy jack dugós, de attól még nem fog ugyanúgy szólni vele mint mondjuk egy htc vagy egy iphone
5/5 renato-n válasza:
Nem kompatibilis vele.Így nem is fog olyan jól szólni mint mondjuk iphone-on vagy htc-n,a kábelen lévő gombok se fognak működni csak a megállító gomb de a hangerő le/fel az nem és a különbség érezhető.Most vettem egy solo hd-t és nagyon jól szól samsung galaxy s 3-al de megnéztem iphone-on azon még jobb volt és htc-n azt hittem szétrobban a fejes olyan hangosan és szépen szólt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!