Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem működik Hdmi-ről a...

Szekihu kérdése:

Miért nem működik Hdmi-ről a LED TV-m?

Figyelt kérdés
Tegnap sikerült venni egy Samsung UE40EH6030 led tv-t. Eddig egy hagyományos Samsungunk volt, ami SCART csatlakozóról kapta a Set Top Box-ról (IPTV, T-Home) a TV adást. Gondoltam új TV kapja a jelet a Set Top Box Hdmi kimenetéről (ha már van neki), rádugtam, a TV-nél a két HDMI közül az 1-esbe (DVI) (kép: [link] de úgy veszi a TV mintha HDMI-s videót dugtam volna rá, és nincs TV adás. A 2-esbe kellett volna dugnom? Többször próbálkoztam, úgyis, hogy egyszerre volt bedugva a SCART és a HDMI. Volt több újraindítás (box és a router is), stb , de a régebben bevált SCARTos módon kívül nem működik semmi.

2013. jan. 14. 09:43
1 2
 11/14 anonim válasza:
Most lett nekem is új TV-m, ugyanez volt a problémám, nagyon hasznos volt a válaszod, hálásan köszönöm!!
2015. dec. 11. 20:13
 12/14 anonim válasza:

Hát én is szívtam vele sokat, és nagyon szépen köszönöm, nekem is nagy segítség volt! A T-home leírásában véletlenül sem említették volna a marhák...

Azt még mindenképpen meg kell említenem, hogy úgy dugtam be a HDMI csatlakozót a TV-be, hogy előtte kikapcsolatam a készüléket. Na ezzel szórakoztam egy ideig, majd a végén már bekapcsolva hagytam, és amikor így dugtam be a HDMI kábelt, akkor felugrott a képernyőn egy kis ikon, és azt le kellett okézni, és csak ezután jött be az adás!

2016. ápr. 23. 18:20
 13/14 anonim válasza:
Szia, én ugyanezzel a problémával küzdök sajnos, csak egyszerűen nem ismeri fel a tv a set top boxot így azon semmilyen beállítást nem tudok megcsinalni (1080i).Ha egy picit részletesebben leírnád h mit hogyan csináltál azt nagyon megköszönném. Sajnos annyi van még, hogy csak HDMI kábelem van. Annyival gondolom lehetetlen.:( Köszönöm szépen a segítséget
2016. máj. 16. 00:36
 14/14 anonim válasza:
Az hogy lehet, hogy nem ismeri fel a TV a Set top boxot? Én simán összekötöttem (anno még SCART-tal), és egyből felismerte, azaz automatikusan végigvitt egy demo a beállítási procedúrán (LG 39lb650v). Szerintem hívd fel a szolgáltatót, az lesz a legegyszerűbb módja a dolognak.
2016. máj. 30. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!