Dantehnor kérdése:
TDA 7294 ERŐSÍTŐ KIT Nem tudom mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Ha már erre a kérdésre rákattintottál már azt köszönöm.
Szóval vettem egy erősítőt TDA7294-es ic vel a bajom az hogy (8ohm-on) bekapcsolom adok rá neki hangerőt és működik
kb. egy 3-7 msp - ig de utána el kezd szaggatni majd elnémúl utána úgytudom újra működésbe hozni ha hozzáérek a
bemenethez.
2013. jan. 13. 11:54
1/2 anonim válasza:
Szia, van benne Thermal Shutdown, nem melegszik hirtelen? Esetleg a hővédelem kapcsol be.
2/2 A kérdező kommentje:
Kössz hogy szántál rám időt de nemtudom mit jelent az hogy
Thermal Shutdown De a kit papírja nem ír semmit hogy hővédelem lenne az ic- ben Az adatok :
Az erősítő 35 v-tal megy én 32 vel használom.
4-8 ohm on használható
Ja és az nagy baj hogy az ic-t nem szigetelve szereltem rá a hűtőbordára? Hűtőbordának használom egy régi merevlemzt
2013. jan. 13. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!