Maresz 1229 kérdése:
Hogyan lehet egy ps3 játékot ráírni dvd-re vagy blu ray-re?
Figyelt kérdés
már minden megvan csak a ráírás a kérdés.2013. jan. 12. 13:48
2/10 anonim válasza:
Nagyon nem így megy bizony.Sokkal bonyolultabb a helyzet ennél, olvasgass neten róla.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. jan. 12. 17:40
4/10 A kérdező kommentje:
De mondjuk ha a ps3-ra már van egy olyan frissítés ami lehetővé teszi a másolt játékok futtatását és a másolt filmek lejátszását,de lehet, hogy ezt tudja alapból is.Na mind1 ezt frissítés a Sony.com-ról töltöttem le és sikeresen rá is raktam.Ezután is olyan bonyolult?
2013. jan. 12. 17:48
5/10 A kérdező kommentje:
A ps3-at meg nem szeretném flashelni met utánna szar lesz az egész nekem csak ez kell, de ha ezt csinálom nem lesz semmi baj pl:multiplayer nem lesz vagy valami más baj, mert akkor inkább megveszem a játékokat az is többet ér.
2013. jan. 12. 17:51
6/10 anonim válasza:
4/5#!
Nézd... a Sony miért küldene neked olyan frissítést ami a viszi a másolt játékokat? Szerinted nekik megérné???
7/10 A kérdező kommentje:
csak a játékokat gyártóknak nem érné meg ha gondolkozol egy kicsit és ha nem hiszed akkor olvasd el ezt: http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorako.. itt minden le van írva olvasd el a kérdést és a válaszokat is! Meglátod hinni fogsz nekem ha akarod átküldthetem a softver frissítést el is mondom hogy kell felrakni ha akarod
2013. jan. 13. 16:20
8/10 anonim válasza:
De nem hivatalos frissítés kell hanem CFW rendszer. Tényleg értekel rááldozol fél napot és jól informált leszel (mint én) Adok kulcsszavakat googlehoz:
ftp szerver ps3,cfw ps3, custom firmware ps3, ps3 cfw telepítés
9/10 A kérdező kommentje:
kösz
2013. jan. 14. 19:51
10/10 A kérdező kommentje:
na mondjuk mind1 mert rohadtul nem éri meg ezt a szart felrakni hagyom is inkább de azért kösz!Csak elbasznám a ps3-at ezzel inkább megveszem a játékokat hogy legaláb tudjak multizni met úgy szar a ps3-is ha nem tudok multizni!
2013. jan. 14. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!