Szerintetek melyik lenne a jobb 3d tv? LG 42lm615s vagy Samsung 40eh6030. Smart nem érdekel csak 3d legyen vagy milyen tipust ajánlatok max 160e ft é 40",42" be.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. jan. 11. 10:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Ilyen kis méretben nem nagyon lehet élvezni a 3dt.
2013. jan. 11. 10:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Én ezt ajánlanám személyes tapasztalat alapján.

[link]

2013. jan. 11. 12:03
 3/4 anonim válasza:
nekem 102 cm-es és élvezem!
2013. jan. 12. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Elsőnek a nézési távolságról mutatok hasznos infót.

Ennek és a józan ész értelmében, ha látni akarod a teljes HD felbontást, akkor a 40-42"-os tévétől 1,55 - 1,60 méter távolságra kell ülni, Hd adás nézéséhez.

Távolabbról is lehet nézni, csak ahhoz nem kell a drága HD tv, mert úgysem érvényesülnek a részletek.

[link]

A másik, menj el egy bevásárló központba és nézd meg a táblázatban leírt, ajánlott optimális távolságról egy aktív és egy passzív szemüveges 3D rendszer képét.

Az aktív a legtöbb embert nem zavarja, de néhány hozzászólótól már olvastam olyant, hogy zavarta valamiért.

Viszont teljes felbontású térhatású képet csak aktív televízió tud megjeleníteni. A passzívnál, ha nem távolodsz el tőle legalább az optimális nézési táv kétszeresére, akkor sűrű, fésűszerű csíkokat látsz a képernyőn, ami engem és sokakat nagyon zavar.

Szóval teljes értékű HD csak az aktív lehet.

Passzívot csak az vegyen, akit netalán valami okból tényleg zavar az aktív működése, amit valójábasn nehezen tudok elképzelni, mert akkor a régi filmes mozi filmek is zavaróak lennének egyeseknek, sőt a fénycső világítás és az éjszakai utca világítás is hasonlóan villog.

Engem a passzív gyenge felbontása és közelebbről a sűrű csíkozódás zavar nagyon (amikor felveszem hozzá a szemüveget). Szemüveg és térhatás nélkül az LG is teljes értékű FULL HD tv felbontást mutat.

2013. jan. 12. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!