Miért romlanak el a márkás fülhallgatóim 1-2 hónap alatt?
Kaptam egyet 3.500 forintét, erre 3 hónap se kellett már nem szólt az egyik fele.
Most kaptam 1 hónapja egy 2.500 forintos fülest, de már ez sem szól(csak az egyik fele, a másik bekrepált) Mitől van ez? Akkor miért jó minőségű és márkás?
szia!
HEhe azt hittem, h min 20-40K cuccokról írsz, ezek ált ugyan olyan rosszak mint a 500ft-s ... vagy vegyél egy tényleg jó és drága füllest amire van 2-3 év gari, és akkor az tutti jó lesz sokáig vagy olcsó sz@rokkal küzdjél.
A márka itt kezdődik:
-Sennheiser
-Beyerdynamic
-AKG
-Sony
-Philips
-Panasonic
És itt is az alsó határ úgy 5 ropi.
Sony-->Pont ilyenem van most, ez számomra rohadt halk (mondták már, hogy nagyon hangosan hallgatom a zenét, de hát ez van:D)
utolsó kettő amit soroltál volt, egy kék fülbe izéés, az tényleg bírta. De az a lila is azért drága volt ahhoz,hogy szét menjen:/. wááh:/.
ilyenemnek is csak az egyik fele szól, de ez meg túl drága ahhoz, hogy igazából minden fél évben újat vegyek belőle:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!