Milyen erősítőt vegyek? Minőségi zenehallgatásra használható sztereó erősítőt keresek. Kb.2x50 watt 8 ohmon de ha erősebb az se baj, a lényeg hogy nagyon jó /audiofil, high end. / hangja legyen.
Volt már technicsem és az ismerősömnek is van vagy 3-4,jó-jó de olyan Technicses a hangjuk, jobbat szeretnék.Most jelenleg egy onkyo a-sv620-am van,igaz házimozi de sztereóban is ott van nagyon, szerintem szebb a hangja mint a technicseknek.
Olvastam róla hogy jók az Arcam és hasonló típusú és hangú erősítők,de tapasztalat alapján meghallgatnék egy pár hozzászólást,véleményt.
Szia,
Jó hifisként máris visszakérdezek, mit akarsz hallgatni (ugye bakelitet, mert ha nem, ne is olvass tovább :) )
Köv kérdés, milyen hangsugárzókhoz keresel erősítőt?
Mindenféle ismeretek nélkül, pár erősítő ami eszembe jut:
Cambridge Audio (pici pénz, elfogadható élmény)
Linn, Arcam, Advanced Acoustic, Anthem, Linn
Ezek már sok sok pénz (előerősítő-végfok külön, belépő sok pénz)
Sok pént az életemből hiányzik, és csak Cambridge Audioig jutottam, bakelit lemezről, B&W hangsugárzókkal.
Harman Kardon HK 670
Kellemesen (de nem túlságosan) lágy, meleg hangja van.
Az én hangfalaimmal a magasak is szépen, tisztán szólnak, semeliyk tartományban nem tolakodik.
Majd el felejtettem sajnos még csak audio cd lemezt hallgatok de néha disco zenénél előfordul mp3-is.
Cd-nél jól szól Jimmy egyes számai,Ladánybene,Charlie...+ van egy teszt cd-m is amin olyan komolyzenei beütés is van de felvonultat elég sok fajta hangszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!