Mi lehet a baj a lejatszoval?

Figyelt kérdés
Ma kaptam egy grundig discmant a pontos tipusa: GRUNDIG K-CDP 66. Ezt hasznaltan kaptam es az lenne a kerdesem ha beleteszek egy lemezt egyaltalan nem reagal erre meg meg sem hajtja! Elore meghajtotta es most mar nem is hajtja a lemezt. Audio cd-t tettem bele de meg sem kottyant neki. Jah es mikor bekapcsolom a lemezzel kicsit hallom h kerel mintha dolgozna de csak elemmel megy es ha az adaptert radugom akor semmit nem csinal nem is dolgozik vajon miert baj ha az adaptert is radugom??? Kerlek az osszesre ha tudtok valaszoljatok!!!
2009. aug. 27. 17:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Üdv!

Az általad leírt hibajelenségnek sok oka lehet.

A leggyakoribbak:

Ha elemmel megy, adapterrel nem:

Forrasztási hiba a adapter csatlakozónál.

Nem pörgeti fel a lemezt:

Motor Szervó hiba, vagy gyenge ( rosszabb esetben teljesen halott ) lézer.

Ha úgy dugtad az adapter a lejátszóra, hogy elem volt benne, akkor lehet, hogy a töltő árakört sikerült kinyírnod!

2009. aug. 28. 10:59
 2/2 anonim válasza:
Ha az elem gyenge, lehet hogy nem bírja el a motort...
2009. dec. 4. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!