Nagyméretű fájlok (8 GB+) lejátszása asztali lejátszóval?
Mire érted, hogy 'csak számítógép viszi?' ?
Amúgy más értelmes megoldás pedig nincsen ha nem kezel ntfs-t, és valószínű, hogy nem kezel.. még mindig jobb mintha lekonvertálnád gyengébb minőségre.
Én nem mondom, hogy hajszálra ugyanezt a tipust vedd meg. Nézz szét a piacon, rengeteg féle van. Én persze csak erről (ASUS) tudok nyilatkozni: nekem eddig bevált. A firmware-jét szépen update-elgetik, már kétszer frissítettem kifogástalanul. A távirányító parancsait néha picit késleltetve követi, de megbirkózik szinte az összes fájl típussal, nem akadozik. Mondjuk az Avatar egy brutál 8 GB-os mkv-ban van a vincseszteren, mikor ezt indítom, itt az első öt másodpercben van kicsi akadozás, de utána kifogástalanul játssza le. Más filmnél nincs még ilyen akadás sem.
Mkv-ban már akár 1,5-2 GB-os méret is adhat nagyon szép képet (a kódolástól függően) , csak a "vájt-szeműek" találhatnak hibát. Én a 107 cm-es plazmán nem panaszkodom:)
Ha másféle médiaplyert választasz, feltétlenül tájékozódj, hogy mekkora max. méretű vincsesztert tud kezelni, mert a legtöbb csak 1 TB-ig tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!