Xbox 360 dashboard?

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy, az xbox-om ki van flash-elve és ha beteszek egy eredeti játékot akkor elmegy a flash tutomal.

ha fent van a legújabb dashboard és utána flash-eltetem ki vagy rgh teszek rá akkor a legujabb dashboard van rajta.

Most fog tavaszal kijöni a GTA V azt megveszem és beteszem a boxba az automatikuson le tölti rá, vagy azt ki lehet kerülni, hogy ne töltse le, és úgy játszak régi dashboardal? kösz szépen :D

2013. jan. 5. 15:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha olyan játékod lesz aminek kell az új akkor az telepitti is,mert az nélkül nem fog menni. Elveszni meg nem biztos hogy el fog,mert nekem is volt már hogy muszály volt a játék végett,de megmaradt a flash.
2013. jan. 5. 16:05
 2/2 A kérdező kommentje:

Még az érdekelne hogy szerinted mielőt visszem újra flash-elni azelőt beteszem a gta v és az automatikusan letölti és megvan az új dashboard, és újra flasheltetem a LT 3.0 val akkor már a flashelés után már gyugotan berakhatom a gta v?

És mégy egy, mivel nekem a box lt 1.9 van rajta és régi a dashboard, érdemes az lt 3.0 felrakni vagy várjak mig kijön egy újabb?(kb nyárig tudok várni) Kösz az előzőt választ is :D

2013. jan. 6. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!