Xbox 360 vásárlás?

Figyelt kérdés

Olyan kérdésem lenne hogy melyiket válasszam?:

[link]

[link]

Én szerintem jobban megéri boltból zsír újan megvenni, de a ti véleményetekre is kíváncsi vagyok. Még egy kérdés: a Dashboard azt tudom hogy olyan mint egy op.rendszer de valaki tudna többet mondani róla?

Kösz előre is! :)

2012. dec. 22. 09:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Gameshopból vagy konzolvilagból vedd meg és ezt tanácsolom :

[link]

[link]

Mind kettő bolt ugyan az,partnerek,törzsvásárló kártyám amit a konzolvilag adott gameshopnál is jó,és mondta hogy partnerek.. :)

Amúgy a dashboard nem op.rendszer de ha felmész live-ra akkor tudod frissíteni de csak akkor menj fel live-ra ha nem akarod kiflasheltetni.

Mert ha kiflashelteted felmész live-ra frissíteni a dash boardot ha van frissítés felülírja a flashed.

2012. dec. 22. 10:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja és amúgy a mostani dasboard ami nekem van,az új nincs flashelve a boxom az olyan mint a windows 8 csak hasonlít,mert ugyan úgy jeleníti meg a dashboard a dolgokat mint a windows 8.
2012. dec. 22. 10:48
 3/5 A kérdező kommentje:
USB-s mobilinternet sticket lehet rá csatlakoztatni? Met nincs itthon wifi routerem és úgy nem tudnám letölteni a witcher 2-őt.
2012. dec. 22. 11:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hívd fel a Microsoftot szerintem lehet de enm biztos..
2012. dec. 22. 13:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet rá csatlakoztatni.
2012. dec. 22. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!