Xbox 360 vagy PS3?

Figyelt kérdés
Melyiket vegyem ? Van egy PS vitám, ami miatt gondoltam a ps 3-ra, de xbox-ra több játék van, meg aztán ott van a kinect...

2013. jan. 1. 21:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Minimum 3,5 méter kell neki úgyhogy benézted.
2013. jan. 3. 19:04
 12/22 JulesM111 ***** válasza:

Istenem 11-es válaszoló, minimum 3.5m kell a Kinectnek.

Látszik, hogy soha az életben nem láttál még Kinectet működés közben :) Kevesebb internet, mozdulj ki többet otthonról!

1.5m-től 3-4 méterig remekül működik működik a Kinect.

2013. jan. 4. 09:38
 13/22 silverz123 válasza:
Őszintén szólva kívülálló ként nem sok különbség van a 2 konzol között(most lehet idegeskedni de ez van...) csak annyi,hogy más-más exkluzív játékok vannak rá.Azt,hogy melyik a jobb,nem lehet eldönteni,mert kinek mi tetszik! Egyik ismerősömnek van mind a 2 konzolja és ő is azt mondja,hogy igaz,hogy a box-ra még költeni kell a nettért is,de viszont jobb is a network. Engem őszintén a 2 konzolról csak az tud meggyőzni,hogy a box-nak sokkal kényelmesebb a kontrollere, de viszont a ps-nek több az exkluzív kreatív játék...és azt,hogy melyiket válaszd szerintem az szerint döntsd el,hogy melyik konzolnak tetszenek az exkluzív játékai,de én megvárnám az új konzolokat,mert állítólag ez év nyár vagy nyár végére várhatóak(ahol olvastam) :)
2013. jan. 4. 14:49
 14/22 JulesM111 ***** válasza:

13-as korrekt hozzászólás, de a jövőbeli generációs konzolokra nem tudom, hogy érdemes, vagy sem várni, és megjelenéskor azonnal megvenni.

Első széria, fene tudja milyen gyengeségekkel, gyerekbetegségekkel, magas áron...

2013. jan. 4. 17:54
 15/22 anonim ***** válasza:

Xbox:

- Szebb grafika (általában legtöbb játéknál)

- Könnyebb flasheltetni

Ps3:

- Több japán játék

- Ingyenes multi

- Több exluzív gamek

Én csak azért fogok venni ps3at mert likeolom a japán játékokat visual noveleket etc...

2013. jan. 5. 18:11
 16/22 anonim ***** válasza:
Az xbox-nak csak akkor jobb a grafikája ha a multiplatfommról beszélünk mert xboxról portolják a játékokat ps-re.
2013. jan. 6. 11:23
 17/22 anonim ***** válasza:
jah az igaz de sok az olyan játék so....
2013. jan. 6. 16:52
 18/22 anonim válasza:

Én is szeretnék venni ps3-at vagy x360-at, de én inkább olyan játékokat szeretnék rá mint pl. GTA 5, AC4, stb...

Akk szerintetek?

2014. jan. 20. 22:00
 19/22 anonim ***** válasza:
multiplatfot nezuk akkor xbox mert szebb kontasztosabb es tobb az fps mint ps3 on,ha exclusive erdekel akkor ps
2014. márc. 6. 19:52
 20/22 anonim válasza:

itt a legolcsobb xbox 360 4Gigabájtos

[link]

2014. máj. 2. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!