Xbox 360 Unsupported Disk error. Miért írja ezt ki? Hogy lehet megnézni, hogy milyen flash van a gépen?
Szerintem nem másolt lemezzel kéne próbálni.
Most olyan nehéz megvenni 12 ezerért azt a nyamvadt játékot?
"persze nem olyan nehéz. mi az a 12 ezer forint a 80ezer forintos fizetés mellett? van, aki nem engedheti meg magának."
Ez egyszerű hazugság, ugyanis a játékoknak kevesebb, mint az 1%-a kerül 12 ezer forintba, az eddig kiadott több ezer játék bőven ez alatt van, némelyik akár 2-3 ezer forintért is, ezeket is meg lehet venni, ha az embernek nincs pénze a legdrágábbra. Autóból is olcsóbbat vesz az ember, nem ellop egy Ferrarit, jobb esetben...
"szerintem nem elítélendő az, hogy valakinek nincs pénze játékra."
Ez valóban nem elítélendő, az viszont már annál inkább, hogy valakinek nincs pénze játékra, még is megveszi a drága konzolt, amit nem engedhetne meg, és ellopja az olcsó játékokat, amit simán ki tudna fizetni. Ez nem más, mint tolvaj patkányság, erre nincs mentség.
Attól még hogy eddig nem kaptak el attól még tolvaj vagy.
Szerintem a whisky-s rabló is akkor lett rabló mikor elkapták? lolololol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!