Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nem érzékeli ay XBOX-om a...

Nem érzékeli ay XBOX-om a tárolóegységet, vagyis azt irja hogy unformat. Mit tudok tenni? Bővebben lent leirom a problémát.

Figyelt kérdés
Körölbelül 2 hónapos XBOX 360am van. Eddig minden rendben működött rajta. Legutóbb amikor bekapcsoltam azt irta ki hogy jelentkezzen be, vagy hozzon létre új felhasználót. Korábban már volt felhasználóm, azt nem érzékeli, újat nem enged csinálni mert ahhoz azt irja hogy csatlakoztassak tárolóeszközt. A System settingsben a storage-re azt irja hogy unformat. Formázni nem engedi mert azt irja ki hogy hiba lépett fel a folyamat során. Mit tudok tenni? Vigyem el szerelőhöz, vagy itthon is meg tudom oldani a problémát?

#Xbox #Xbox 360 #X-BOX hiba
2012. dec. 30. 11:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!