Szeretnék Vásárolni agy táblagépet és nem tudok dönteni! 3 között vacilálok! Nps?

Figyelt kérdés

Szóval szeretnék egy tab-ot. találtam is jelölteket, de nem tudom melyiket kéne! Ezt a 3-at néztem : [link]

[link]

[link]

[link]

Szóval kiváncsi lennék a véleményetekre!

A fontos hogy : tudjak rajra gyorsan netezni WIFI-n, és hogy hogy ne fagyjanak a játékok, mint pl.: Need for speed. És főként filmet néznék rajta!!!! ( mondjuk a HDMI kimenet nem egy hátrány de nem életbevágó )

Az Arnovában az tetszik hogy van benne beépített 3G, és Bluetooth! De sajna csupán 1000 MHz-es.

A ConCore-ban az jön be, hogy: azt írják jól birja az akku, és hogy 1200 MHz-es ( bár itt írnak róla csúnya dolgokat [link] )

Az MTech-ről pedig azt írták hogy USB átalakítóval felismeri azz egeret és a vezetéknélküli net stick-et és akkor tudok rajta netezni WIFI lefedettség nélkül!!

Előre is köszio a válaszokat!

#táblagép #ConCorbe
2012. dec. 25. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Gyüjtögessél még egy normálisabbra.
2012. dec. 25. 21:23
 2/7 A kérdező kommentje:
akkor linkelj jobbat! Légyszi Bár tény h egy kisebb vagyont cdsak nem költenék rá!
2012. dec. 25. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Az egér meg a netstick működése alap egy tabnál ha rákötöd, sőt még pendriveot és billentyűzetet is rá lehet kötni.

Ezek közül még a Concorde a legjobb.

2012. dec. 25. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem a 3 közül ajánlok (sorry), hanem drágábbakat.

Ezek elég alap gépek, játékra jobb egy erősebb (tudom drágábbak, de jobbak!)Dual Core, IPS kijelző, 1024 x 768, 1024 x 768, 1280 x 800 kijelző (az általad linkeltek 480x800) netezni is jobb.

Szerintem érdemesebb ezek közül választani.

Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo

[link]

[link]

Concorde Tab Play

[link]

WayteQ xTAB-70dci

[link]

2012. dec. 25. 21:53
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm Szépen!! A linkeket főleg!

De szívesen hallom még mások véleményét is!!:D

2012. dec. 25. 22:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Amit #4 linkelt azoknál olcsóbban nem kapsz jó tabot, csak olyat, ami kifejezetten szar (pláne amire neked kell).

Azok közül Concorde Tab Play-t választanám, de a másik kettő is jó.

Viszont ha az ultimate tabot akarod akkor Nexus 7, bár az 70k.

2012. dec. 26. 00:05
 7/7 A kérdező kommentje:

Meg néztem őket. Nagyon megtetszett a ConCorde, már utána olvastam megtudtam róla mindent!! Rendesen bepörögtem ráálltam hogy kell egy ilyen, mikor hirtelen lesújtó dologra találtam!!!!!!!!!!!! NAGYON SOKAN MONDJÁK HOGY K*RVA SZAR A WIFI VEVŐJE!!! Ami lássuk be elég nagy probléma. Főképp arra lenne használva, és nem ülhetem egyfolytában a router mellett!!!

És az a baj hogy a másik 2 tab-nak is 802.11 b/g/n a WIFI-je! NOS? ( mit is mondjak, elég szomorú lettem :( T-T )

2012. dec. 26. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!