Mi kell egy aránylag jó erősítő építéséhez?
Figyelt kérdés
Na sziasztok. SZeretném életem első erősítőjét megalkotni. Nem nagyon értek még ezekhez, de ha rosszul sül el nem gond, legalább megpróbáltam.
Milyen alkatrészek kellenek?
Hogy kell összerakni?
Ez a 2 kérdés érdekel.
(Van egy TDA2030 IC-M) Ebből kéne valamit összehozni.
Az erősítő 2Db 60W 6Ohmos hangfalhoz kéne, és PC-hez használnám.
2012. dec. 25. 17:54
1/5 anonim válasza:
Az erősítőket nem összerakni kell, ez nem lego.
2/5 anonim válasza:
Keress rá a barátoddal a Quad405 -re. Igaz, hogy 2*100W-os, de legalább marad tartalékod, nem kell maxon hajtani.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem. Egyszerűbben leírnád? Hol is kezdjem az építését?
2012. dec. 25. 18:43
4/5 anonim válasza:
Szerintem nulla tapasztalattal vegyél egy építőkészletet, benne van a panel meg az összes szükséges alkatrész. Az élmény a tiéd, hogy magadnak forrasztottad össze. Nem nagyon lehet elrontani az összerakást. Conrad-nak vannak ilyen párezer forintos építőkészletei. Ha kész, még mindig kibontakoztathatod a fantáziádat és alkotóképességedet a szükséges doboz és tápegység elkészítésekor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!