3D-s TV-k lejátszanak 3D-s filmeket USB ről? (milyen formátum az, amiről lejátszanak ilyen filmeket? Avi? Mkv? )
A samsung Tv.k tudnak lejátszani külső USB-ről 3D-s filmet. Lehet más TV-k is Pl: LG, de olyannal még nem volt dolgom, Samsung van a családban és az lejátsza.
2 lehetőséged van:
Mkv formátumban vannak a filmek, amiket feltöltenek netre vagy az eredeti lemez, ami m2ts.
Vagy leszeded az eredeti 25GB-os lement és az m2ts fájlt(felfogod ismerni melyik a 2x GB-s) fájlt átnevezed mkv-ra és lejátsza.
Vagy az mkv formátumban feltöltött filmet leszeded és azt lejátsza.
Eddig 1-2 filmmel volt dolgom, amit nem játszott le, de az valami sz*r verzió lehetett, de akkor van másik.
Konkréten az avatarnál jártam így, amiből volt vagy 20 féle.
(Ez a helyesírás ellenőrzése utáni verzió, az előzőt véletlenül elküldtem.)
A samsung Tv-k tudnak lejátszani külső USB-ről 3D-s filmet. Lehet más TV-k is Pl: LG, de olyannal még nem volt dolgom, Samsung van a családban és az lejátsza.
2 lehetőséged van:
Mkv formátumban vannak a filmek, amiket feltöltenek a netre vagy az eredeti lemez, ami m2ts.
Vagy leszeded az eredeti 25GB-os lement és az m2ts fájlt(felfogod ismerni melyik a 2x GB-s) fájlt átnevezed mkv-ra és lejátsza.
Vagy az mkv formátumban feltöltött filmet leszeded és azt lejátsza.
Eddig 1-2 filmmel volt dolgom, amit nem játszott le, de az valami sz*r verzió lehetett, de akkor van másik.
Konkrétan az avatarnál jártam így, amiből volt vagy 20 féle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!