Hogyan csináljak rádió zavarót?
Segítséget kérnék.
Egy olyan kis szerkezetre lenne szükségem, amit ha a mikrofon + és - drótjára kötök és bekapcsolok, akkor zavaró sistergést, vagy inkább sípolást csinál.
Pontosabban szólva, ha megnyomom az adást, akkor ezt a jelet küldi ki. (Ne a kezembe sípoljon a rádió.)
Nem tudok semmit, hogy mit hogy kéne.
Ha lehet kapcsolási rajzot, vagy valami részletes leírást kérnék, hogy mit, hogyan rakjak össze.
Tudok forrasztani, de még csak most kezdtem a sulit, nem vagyok gyakorlott. Az alkatrészeket sem ismerem nagyon, ami kell azt azért meg tudom venni.
Ne gondoljátok, hogy bármi rosszat is akarok.
Gyakran szoktunk airsoft-ozni és néha, "rajtaütéseknél" jól jön ha az ellenség nem tud jelezni a többi emberének.
Nem, nem, nem. Meg van beszélve, hogy lehet hallgatni és zavarni a másik csapat csatornáját.
Ha viszont átjönnek a mi csatornánkra, akkor az össze emberem hallja, hogy mit terveznek!
(tudom, hogy 8 csatorna van, de csak 2-t használhatunk a szabály szerint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!