Akinek volt Nintendo 64 videojátéka és játszott a CastleVania nevű játékkal segítene?
Figyelt kérdés
Anno játszottam ezzel 10 éve, de sosem sikerült messzire jutnom vele, mert nem tudtam elmenteni sosem.. Ezt a rejtélyt meg szeretném fejteni, hogy vajon miért nem enged menteni a játék, mert nagyon idegesít.. Elvileg a kapuknál lévő fehér kristályoknál jobb c gombbal lehet, de nálam nem is úgy jelenik meg a kristály, ahogy kéne, hanem halványan és nem csinál semmit, ha megnyomom a gombot... Mikor indítom a játékot eleve megjelenik egy ilyen felirat: "Controller Pak not inserted.. " és van olyan lehetőség utána hogy "Proceed without saving" vagy "Re-connect".... Lehet, hogy ami nekem van meg, azt hibásan gyártották és azért nem tudok menteni????2012. dec. 23. 12:20
1/1 Krisipoke válasza:
Nem tudom, még érdekel-e, de sok N64 játék csak úgy tud menteni, ha raksz egy controller pakot az irányítóba, ami ilyen memóriakártyaként szolgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!