3D-s Blu-ray analóg 5.1-es kimenettel van ilyen?
Figyelt kérdés
Olyan 3D-s Blu-ray lejátszót keresek, amin van analóg 5.1-es kimenet mint a régebbi DVD lejátszókon is (6 DB kis RCA aljzat)2012. dec. 22. 19:10
2/12 A kérdező kommentje:
Kösz igazából valami összefoglaló oldal jó lenne esetleg tesztetekkel
2012. dec. 23. 00:08
3/12 JulesM111 válasza:
Szia Kedves kérdező,
Ott kezdődik, ha a BluRay-nak analóg kimenete van, akkor az nem hat darab RCA, hanem nyolc lesz, mert hát ugye 7.1-es világot élünk...
Ha ilyen player kell, akkor a picit magasabb kategóriában érdemes keresgélni, mondjuk:
vagy
Ezek első blikkre korrekten meg tudnak szólalni analóg kimeneten is, hogy megmutassák azt a világot, amit egy analóg kimenettől minimum elvárunk.
Árak, 2-300eze HUF között mozognak.
4/12 anonim válasza:
Na hát azért nekem LG BD 390-es díjnyertes lejátszóm volt amitől nagyon nagy szívfájdalom által váltam meg csak azért mert nem tudta a 3D-t, 7.1-es kimenete van és közel sem került 2-300 ezerbe csupán 80-ba 3 éve. Most pedig látom apróhirdetésben 20 ezerért. Akkora hangzása van egy jó erősítővel.
5/12 JulesM111 válasza:
Mindenki mást tekint jó hangnak, jó lejátszónak, jó erősítőnek, jó hangsugárzónak, és mindenki mást engedhet meg magának :)
6/12 A kérdező kommentje:
Nekem olyan kellene ami nem annyira drága tudja a 3D-t és van rajta analóg 5.1 kimenet egy régi Genius HomeTheater 5.1-el lenne használva.
2013. jan. 6. 22:00
7/12 anonim válasza:
Én is ugyan ilyet kerestem a nyáron, csak sajnos nem találtam, tehát hogy tudja a 3D-t ha már lett TV meg azért az 5.1-ről se kelljen lemondani. Sajnos most mégis kénytelen leszek beruházni egy optikai bemenettel rendelkező erősítőre mert az a kimenet legalább 99 százalékban minden BD lejátszón rajta van.
8/12 anonim válasza:
Jah igen, végül is nem mondtam igazat mert találtam is ilyen lejátszót jó árban csak frankón eladták előlem.
Róla lenne szó, nemcsak hogy szép de tudja is amit akarsz!
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm ilyesmiket keresnék, ez úgy tűnik árban is elérhető nagyjából.
2013. jan. 7. 20:58
10/12 anonim válasza:
panasonic DMP-BDT500 rajta van ilyen kimenet, csak az a baj hogy 100000 be kerül.Itt van fénykép a hátuljáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!