Jól gondolom, hogy élvezhetetlen minőségben látnánk egy új Smart LCD TV-n keresztül a csak analóg kábelszolgáltatáson keresztül érkező TV műsorokat?
Jelenleg UPC analog Bronze csomagunk van.
Úgy tudom, hogy a UPC digital bronz csomagban is viszonylag kevés a HD, illetve a full HD minőségű csatorna/műsor.
Lehet, hogy a normál digitális műsorok is gyengébb, élvezhetetlen minőségben jönnének át egy SMART TV-n keresztül?
A jelenlegi öreg hagyományos TV-nkhez képest?
Azonos képméret mellett nem veszed észre a különbséget.
Egy méteres képátlónál viszont zavaró lehet.
Nem jól gondolod!
Az, hogy "élvezhetetlen minőség" -relatív, -mihez képest?
Egy új, LCD TV-n az analóg adás is szebb, jobb minőségű mint a "jelenlegi öreg hagyományos TV-n"!
Köszönöm a gyors válaszokat.
Hát igen, a jelenlegi öreg TV-ink mindegyike olyan ~60-65 cm képátmérővel rendelkezik.
Tehát, ha ennél nagyobb átmérőben gondolkodunk az új TV-nél, akkor van esélye, hogy a sima analóg adások rosszabb képminőséget láttatnak majd velünk, mint a meglévő TV-ink?
Ha esetleg vannak konkrét tapasztalataitok, ajánlanátok 40-42" képátmérővel bíró Smart LCD, LED TV-ket? Olyanokat, miknek viszonylag gyors a képfrissítése és 100-200eFt között már elérhetők.
Tudom, hogy a Google a jó barátom, de nagyon tájékozatlan vagyok a témában és nem igazán tudom, hogy a TV-k paramétereinél melyek azok amikre mindenképp nagyon oda kell figyelni a választásnál.
4. hozzászólónak:
Köszönöm a választ.
- A Te TV-id már ezek közé az új digitális Smart, LCD, LED TV-k tartoznak? Milyen gyártmányok és típusok?
- Sokkal szebb a kép, amikor a műsor nem csak simán digitális, hanem HD vagy Full HD minőségben jön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!