PC > VGA-SCART >? TV?
Van 3 CRT TV-nk itthon, de egyiken sem tudom kijeleztetni a PC-met. Egy VGA>SCART átalakítót használok erre a célra, de olyan mintha nem lenne kompatibilis.
Videókártya: nVidia GeForce 320M
Kábel: [link]
Videó a problémáról: http://www.youtube.com/watch?v=MYR6cY3Ke1s&feature=youtu.be
Én nem hiszem, hogy ezt komolyan gondolod. A TV felbontása meg sem közelíti a notebook felbontását, vagyis olvashatatlan lesz a képernyőn az összes szöveg!
Mi csináltunk ilyet anno, a 80-as évek legvégén, és egyáltalán nem volt élvezhető a kép. (1989, Sinclair számítógép). A TV felbontása maximálisan 625 sor, ami azt jelenti, hogy csak egy 800x640-es felbontást bír el MAXIMUM, de már az is túllép rajta!
Ne vergődj azon, hogy bármit ilyen minőségben szeretnél "élvezni" egy nagyobb képernyőn! Felesleges.
saját magad kell a kábelt megcsináld , a bolti kábel nem jó , mert rossz a bekötése.
Itt van egy jó leírás hogy mit kell csinálni hogy működjön:
600x400-as felbontással is próbálkoztam a legratyibb színmélységekkel is, de azokkal se ment :\
Digitálisat az analóggal elég nehéz összekötni.
LCD TV re pedig jelen helyzetünkben jó darabig nem lesz pénzünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!