Miért sokkal hangosabb a reklám mint a film ami megy a TV-ben?

Figyelt kérdés
Olya rossz amikor hírtelen reklám lesz és vagy 2x hangosabb a reklám és gyorsan keresem a távírányítót, hogy lehalkítsam... Ez valami reklám fogás?
2009. aug. 21. 22:28
1 2
 11/17 anonim válasza:
nem gondolják azt, hogy ettől meg is fogod venni, de mivel én most itt ülök a gép előtt annyira nem figyelek a tv-re tehát látni nem látom, akkor jön a hang amire biztos felfigyelek ha mondjuk egy új reklám van, a régi megszokottakra az ember már a füle botját se mozdítja :)
2009. aug. 21. 23:11
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Na, látjátok, én ezért nem nézek TV-t!

Normális film úgy sincs, a politika meg a reklám engem nem érdekel.

Azaz a megboldogult humoristánk, Hofi Géza szavaival élve:

"Talán a reklám között lesz egy kis film is"...

2009. aug. 22. 00:05
 13/17 anonim ***** válasza:
90%

Hivatalosan 3db-el hangosabb a reklám mint z egyéb.

TV - rádió...

2009. szept. 8. 04:56
 14/17 anonim ***** válasza:
90%

Hivatalosan 3 db-el hangosabb a reklám

TV - rádió...

2009. szept. 8. 04:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Én úgy útállom, mivel délután úgy szunyálok, hogy megy a tv, és amikor elkezd üvölteni, hogy kedvezmény van az üzletben, akkor frászt kapok, hogy mi a ... van :)
2009. okt. 14. 18:14
 16/17 anonim válasza:

A hangerőt nem növelik,csak kompresszálják a hangot stúdióban,ettől nő a hangosságérzet.A rádióban is sokkal

hangosabnak tűnik egy szám mintha otthoni cd lejátszón hallgatnánk,Ott is ezt csinálják.

2009. okt. 14. 22:30
 17/17 anonim válasza:

"Én azt hittem azért csinálják,mert ha valaki elalszik a film alatt a reklámra tuti felébred!!"

Ez olyan aranyos :D De van benne logika, anyám mindig reklámoknál ébred fel és keresi az irányítót én meg visítok neki, hogy keresse gyorsabban :)

Elég utálatos dolog, és épp a minap beszélgettem erről anyuval. TV-n alszik el, de hiába van rajta automata beállítás, ha negyed óránként befigyel egy "Na akkor beszélgessünk a hüvelygombáról" vagy "Köszönjük, emese". Mire elalszik, felébreszti valami hülyeség.

2009. okt. 16. 05:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!