Miért sokkal hangosabb a reklám mint a film ami megy a TV-ben?
Figyelt kérdés
Olya rossz amikor hírtelen reklám lesz és vagy 2x hangosabb a reklám és gyorsan keresem a távírányítót, hogy lehalkítsam... Ez valami reklám fogás?2009. aug. 21. 22:28
1/17 anonim válasza:
Jaajj, én sokáig azt hittem, hogy a tv-nk el fog romlani. Aztán a férjem felvilágosított, hogy a reklám miatt hangosabb. (én nem figyeltem rá, mikor, csak hogy felhangosodik). Én is utálom, főleg mikor a másik szobában alszik a gyerek! :(((
2/17 anonim válasza:
Mivel a filmet normál hangon hallod, ezért a reklám üvöltése miatt mindenképpen meglepődsz, és odafigyelsz ( a reklámra).
3/17 anonim válasza:
Na én is mindig frászt kapok mert már félálomban vagyok amikor jön a reklám, és ORDÍT!!!!!
4/17 anonim válasza:
Azért,mert szünetben mindig kimegy általában az ember a szobából valamiért,és hogy halljuk a reklámot,még ha budit lehúzzuk akkor is, felnyomják csumára.
5/17 anonim válasza:
Mert ha benyomnak reklámot akkor általában az emberek kimennek wc-re stb. azért hangosabb a reklám mint a film hogy hallják az emberek a reklámot mindenhol a házban.
6/17 anonim válasza:
A figyelemfelkeltés miatt. Ha hangos, rögtön odafigyelsz. Pszichológiai fegyver.
7/17 anonim válasza:
Színtiszta marketing :) az okok már feljebb olvashatók :)
8/17 anonim válasza:
Én azt hittem azért csinálják,mert ha valaki elalszik a film alatt a reklámra tuti felébred!!
9/17 anonim válasza:
Ha újabb TV-d van, akkor kapcsold be rajta az automatikus hangerőszabályzást (AVC, vagy AVL néven is szokták írni), akkor nem lesz hangosabb a reklámnál sem, és nem fog zavarni!
10/17 anonim válasza:
És miből gondolják, hogy ha egy izgalmas filmet megszakítanak pl. Persil reklámmal ( én káromkodok egy sort) akkor én majd ezért fogok venni Persilt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!