Milyen tabletet vagyek?
Figyelt kérdés
Ipad minin gondolkoztam. Szerintetek megér 100k-t?2012. dec. 10. 15:37
1/7 Multigod97 válasza:
1. nem csak 85K?
2. sok tablet van. én modjuk nem vagyok annyira oda a kicsikért, de az iPad 9.7"-osat mindenképpen tudom ajánalni.
3. ha az Androidot szereted, akkor Note 10.1 vagy Tab 2 10.1, de van Asus is
2/7 A kérdező kommentje:
100k kereken. :D
2012. dec. 10. 16:24
3/7 A kérdező kommentje:
vegyek*
2012. dec. 10. 16:26
4/7 Jófej:D válasza:
Mire akarod használni? Nekem concorde tab novum van és megvagyok vele elégedve. Eddig még egyedül egy játék nem indult el rajta, a többi meg simán futott. Jól lehet rajta netezni is, egyszerre ha több programot futtatok nem fagy le. De ha olyat akarsz ami jó fényképet csinál akkor nem ajánlom.
5/7 Jófej:D válasza:
Még hozzátenném hogy ennek az ára 61 ezer körül van.
6/7 Multigod97 válasza:
Igen, az a baj, hogy az "ilyenek", mint te (ne vedd sértésnek, csak nem tudtam ezeket az embereket megnevezni) most meg vagytok elégedve a ConCorde Tabbal is, meg más olcsó tabokkal, de ha tartósabb ideig használnátok iPadet vagy egy erősebb Androidos gépet, akkor észrevennéd, hogy már nem is annyira jó az a Concorde
7/7 Jófej:D válasza:
Épp ezért írtam hogy aszerint válasszon mire akarja a kérdző használni. Ez csak egy ólcsó példa volt. De az apple termékeket mindig többért adják mint amennyit érnek. De ha a pénz nem akadály jó az apple. Vagy egy asus. Azok minőségibb termékek. De nekem elég a concorde is.(2. válaszoló voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!