Milyen tabletet vegyek 12 éves lányomnak? Facebook-ozásra, levelezésre, egy kis tanulásra, fényképek tárolására? Minél olcsóbbat szeretnék!
Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 22:38
1/6 anonim válasza:
Ha facebokk-ozásra, akkor te is tanulj egy kicsit. Szerintem semmilyent.
2/6 anonim válasza:
Vodafone Smart Tab 7-et ajánlhatom elég jó, nekem nagyon tetszik.
3/6 anonim válasza:
tanulásra alkalmatlanok a tabletek, amúgy :
4/6 anonim válasza:
Tanulásra szerintem jobb a hagyományos könyv, ha nem szeretnéd rontani a lányod szemét. Egyébként újságokban nézegettem én is 20-30ezer körül már lehet venni. Én nem vennék a gyerekemnek facebookozásra, mert tönkre vágja a személyes kapcsolatokat, akárhogy is nézzük.
Szerintem ennyi pénzből inkább egy okostelefont vegyél neki, amivel ugyanúgy lehet netezni, csak még telefonálni és fényképezni is lehet vele és a többi.
5/6 anonim válasza:
én a Samsungot e !! igaz nem a legolocsóbb de avval lehet a legjobban egyszerűbben tanulni,facebookozni, és ne foglalkozz hogy ki mit mondott előttem! igen együtt haladunk a korral és eljön az az idő is hogy elmennek a könyvek és jönnek a gépek!! én is már csak azt használom és a szüleim se bánják :DD és tudom tartani az osztálytáraimmal a kapcsolatot ami nagyon fontos !!14L
6/6 anonim válasza:
[link] előző voltam itt vannak nem tuldrágák is :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!