Megéri egy 20 gigás xbox 360 at ( fehér szinü) megvenni 18000ft ért?
Figyelt kérdés
kb 2 éves, hütésmodolt, nincsen flashelve, kar sajna nincsen hozzá, 20gb HDD vel.
annyi infot adtak rola h mielött nem volt modolva a hütés, akkor gyakran felmelegedett 2 ora használat után.....de amiota megvan hütésmodja 2 óra után is bírja
ja meg beszélt valami utóhütésröl....ez mit jelent? és megéri megvenni 18000 ért?
a kart ne nézzétek az nem lesz gond.
2012. dec. 9. 21:18
1/9 anonim válasza:
Feltűnően olcsó szerintem ne foglalkozz vele.A 3 hibásak kerülnek ennyibe,lehet hogy ez is az volt csak újragolyózták,ha ez történt egy éven belül végképp megadja magát.
2/9 anonim válasza:
A hűtésmodding annyiból áll ha kikapcsolod a gépet utána még 5 percig megy a ventilátor hogy kifújja a gépből a meleget.
4/9 A kérdező kommentje:
*!
2012. dec. 10. 06:33
5/9 anonim válasza:
Ahogy elnéztem tényleg jól néz ki a gép de,neked kell eldönteni hogy megéri vagy sem,mivel 203Watt-os a táp első szériás Xbox-ról van szó vagyis HDMI csatlakozó nincs rajta ezért ha LED vagy LCD TV-d van nem lesz a kép tökéletes mert csak scart csatlakozó van rajta.
6/9 A kérdező kommentje:
katódcsöves tvm van
2012. dec. 10. 15:49
7/9 anonim válasza:
Katódcsöves TV-hez minek Xbox 360? Fos lesz.
Képaarány sem 16:9.
8/9 A kérdező kommentje:
átdudom állitani.....msot néztem meg
2012. dec. 10. 19:08
9/9 anonim válasza:
Tök mindegy mit csinálsz vele nekem is régi fajta TV-m volt mikor tavaly lecseréltem majdnem hanyatt estem akkora a különbség a kettő képe között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!