Melyik fényképezőgép érné meg?
Szeretnék venni egyet, amatőr szintre csak, kipróbálni, hogy hogy megy a dolog. Fényképeznék éjszakai dolgokat, videót is csinálnék, közeli tárgyakról is képet. Gondolom olyan gép kéne, ami széles használati körű, nem csak tájfotós, vagy ilyesmi (nem nagyon értek hozzá még).
[link] Ez a gép egy helyen le lesz akciózva 18ezerre. Megérné megvenni?
[link] vagy esetleg innét valamit? Vagy talán a tescoban vannak olcsóbban jó gépek?
25.ezerig érdekelne a dolog. És ha lehet, manuálisan is lehessen néhány dolgot beállítani.
Azt gondoltam, hogy nem egy profi fotós gép, de írtam is, hogy nem arra kell. :)
Szóval valaki, hogy melyiket érné meg jobban?
Fogd már föl hogy egy 18e és egy 25 e es dolog közt nincs különbség de még a 60e es közt sem csak abban több szoftveres alkalmazás van!
Én olyan 18e es camerát még nem is láttam amelyikben lehetett volna manuálisan álligatni,nem tudom ki mit mondott neked de én azt mondom hogy jobban jársz ha veszel egy okostelefont azt azzal kimeríted a fönti események fotózását . Ne vegyél ilyen olcsó vackokat mert két hét alatt megbánod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!