Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen tab lenne a jó? (Opciók...

Kisvuk29 kérdése:

Milyen tab lenne a jó? (Opciók lent)

Figyelt kérdés

Gondolkoztam,hogyha túléljük a világvégét (miért ne élnénk :P ) be kellene nevezni egy táblára.És a 7 colban maradnék,mert hordozni kellene.Amik bejönnek.

Nexus 7 (mimás :P )

Esetleg egy Galaxy Tab.

És itt kifujtak a használható 7-esek.

Tudom,hogy ezek nem olcsók,de pont ma próbáltam ki egy 9-es DPS-t JB-vel és szörnyű.30 ezer,de ennyit sem ér.Szaggat a menü multitask nélkül is!

Mondják,hogy a samsngok jók,mert olcsóak és vannak olyan jók,mint a Nexus,de a 2 mag 1ghz nem ér a tegra 3 nyomába.De meghallgatok mást is!

És legolcsóbb árak érdekelnének.Wifis,mert a microSim-es nexus kiábrándított.

2012. dec. 4. 19:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Istenem... hallod te 11 éves! Magadtól vagy ilyen hülye, vagy valaki segít benne? Esetleg fizetnek érte? Annyi marhaságot hordasz össze, hogy hihetetlen.. Kezdve onnan, hogy task killert reklámozol (NEM kell Androidra task killer, ami fut, az nem véletlenül fut, aminek meg nem kell futnia, azt úgyis kilövi a rendszer magától is.. bizony, ennyire okos), egész addig, hogy az Ideos jobb, mint a Nexus.. nos ez utóbbira ha jól megfontolom, csak annyit tudok mondani, hogy lol. Arról nem is beszélve, hogy egy 11 évesnek mi a tosznak kell tablet, főleg egy iPad?
2012. dec. 11. 00:29
 22/23 anonim ***** válasza:

Ja egyébként kérdező, a Nexus szerintem az egyértelmű választás, főleg ilyen kevés lehetőségből. Nagyobb összegből én még valamelyik nagyobb tesóját ajánlanám (ASUS Transformerek közül valamelyik ugye), Nexus 10-et, vagy esetleg a Sony Tablet S-t.

De ekkora keretből nyilvánvalóan Nexus 7. Én is egy ilyenre fogok beruházni a következő 1-2 hónap folyamán.

2012. dec. 11. 00:32
 23/23 A kérdező kommentje:

Végre valaki értelmes!

Igaz,hogy én csak 14 vagyok.De értek ezekhez. :)

Azért ilyen kevés,mert tetszenek az általad felsoroltak is (főleg az Xperia tab),de 7-est akarok nem tizest.De mondtam,hogy meghallgatok mást is,de a nexusnál én nem tudok jobbat.

2012. dec. 11. 07:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!