Milyen tab lenne a jó? (Opciók lent)
Gondolkoztam,hogyha túléljük a világvégét (miért ne élnénk :P ) be kellene nevezni egy táblára.És a 7 colban maradnék,mert hordozni kellene.Amik bejönnek.
Nexus 7 (mimás :P )
Esetleg egy Galaxy Tab.
És itt kifujtak a használható 7-esek.
Tudom,hogy ezek nem olcsók,de pont ma próbáltam ki egy 9-es DPS-t JB-vel és szörnyű.30 ezer,de ennyit sem ér.Szaggat a menü multitask nélkül is!
Mondják,hogy a samsngok jók,mert olcsóak és vannak olyan jók,mint a Nexus,de a 2 mag 1ghz nem ér a tegra 3 nyomába.De meghallgatok mást is!
És legolcsóbb árak érdekelnének.Wifis,mert a microSim-es nexus kiábrándított.
Ja egyébként kérdező, a Nexus szerintem az egyértelmű választás, főleg ilyen kevés lehetőségből. Nagyobb összegből én még valamelyik nagyobb tesóját ajánlanám (ASUS Transformerek közül valamelyik ugye), Nexus 10-et, vagy esetleg a Sony Tablet S-t.
De ekkora keretből nyilvánvalóan Nexus 7. Én is egy ilyenre fogok beruházni a következő 1-2 hónap folyamán.
Végre valaki értelmes!
Igaz,hogy én csak 14 vagyok.De értek ezekhez. :)
Azért ilyen kevés,mert tetszenek az általad felsoroltak is (főleg az Xperia tab),de 7-est akarok nem tizest.De mondtam,hogy meghallgatok mást is,de a nexusnál én nem tudok jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!