PS VITA vagy NINTENDO 3DS vagy IPOD TOUCH?

Figyelt kérdés

Elöször is bocsánat ezért a sokkadjára feltett kérdés ért :D.Szóval nem tudom ,hogy melyiket vegyem meg.Nem vagyok nagy gamer én csak a sport,verekedős,autós és még talán a mászkálós játékokat szeretem.Mindegyikben van hiba az én szemszögömből de lehet ,hogy ti jobban tudjátok mint én.Ipod nekem azért nem kellene mert az irányitás nem a legjobb de azért is kéne mert sok jó játék van rá.3DS azért nem kellene mert nem nagy rá a választék ilyen téren,hogy sport vagy verekedős játékoknál.De azért kellene mert valamenyivel olcsóbb és a játékok rá olcsóbbak.PS Vita azért nem kellene mert sokat hallottam róla ,hogy nem jó stb. De azért is kellene mert a grafika nagyon jó a grafika és a jó játékok vannak rá( FIFA,NFS,Mortal Combat stb.)

Szóval szerintetek melyiket válasszam?

2012. dec. 3. 14:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"míg ps vitára mintha megálltak volna a fejlesztéssel"

-Folyamatban van a fejlesztés , ez nem nintendo hogy egyből kidobnak rá 10000000 szar játékot , amiből talán egy ha tetszik.Lesznek rá komoly játékok , sony-ba nem kell csalódni , azt garantálni tudom . :D

2012. dec. 30. 15:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi vitára, ha rákeresel googleben, azt látni, hogy a nagyobb kiadók alig portolnak rá egy-két játékot de az is csökken (most egyesek arra verik hogy azt az egy-két játékot ps3ról butítják? ) , a sony sem költ már rá sokat, mert sehogy sem jönne vissza a cégnek, már most úgy le van halva a gép, mint a psp1 csak az utolsó 2-3 évben volt.

3DSre meg már most van minden jóság, és jön folyamatosan.

2012. dec. 31. 16:40
 13/13 anonim válasza:

:) Játékra egyértelműen VITA. Még ha néhány butított játék van ps3-ról, azok is minőségibbek, mint a 3D-n lévők 90%.

Amúgy 2013:

Killzone: Mercenary

Dust 514: Neocom

Soul Sacrifice

Tearaway

Warrior's Lair

Oddworld: Munch's Oddysee HD

Zone of the Enders HD Collection

Dragon's Crown

Phantasy Star Online 2

Guacamelee

Ratchet & Clank: Full Frontal Assault

Wake-Up Club

Kickbeat

Shoot Many Robots

Madagascar 3: The Video Game

A-men

VTrax

Rocketbirds: Hardboiled Chicken

Pub Games

Urban Trial Freestyle

Sniper: Ghost Warrior 2

Ninja Gaiden 2 +

:D És nem akarok most tovább ollózgatni, mert van még kb. 100 cím csak ezen a honlapon.

Ennyit arról, hogy nem lesz rá játék.

2013. jan. 31. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!