Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi lehet a baja a dvd lejátszó...

Mi lehet a baja a dvd lejátszómnak?

Figyelt kérdés
Van egy Thomson DTH1618 márkájú asztali DVD lejátszóm. Kb 1,5-2 hónapja elkezdte azt csinálni h nem nagyon reagál a távirányítójára csak időnként. Először azt hittem h a távirányító eleme halt be, kicseréltem és 1 ideig 1 kicsivel jobb volt, de akkor se nagyon akarta érzékelni. A távirányítót megnéztem és működik, küldi a jelet. Tehát a DVD lejátszó nem veszi a jelet valamiért. Mi lehet a baja és kb mennyibe kerülhet a megjavíttatása?

2012. nov. 29. 07:59
 1/4 anonim ***** válasza:
én szétszedném a dvd-t és a kis infra port elől ami veszi a távirányító jelét kivenném a plexi lapot mert az is felfogja a jelet valamennyire
2012. nov. 29. 08:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kell piszkálni a kis plexi lapot, az zavarszűrő, csak az infra fényt engedi át. Ellenben ki lehet takarítani a portól. A használat gyakoriságától, és az infraled minőségétől függetlenül, az is előfordulhat, hogy már nincs a lednek akkora fényereje. Ugyanis a LED-ek idővel vesztenek a fényükből.
2012. nov. 29. 09:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Szétszedtem a távirányítót és a dvd lejátszót is, de semmi javulás sincs.
2012. dec. 1. 14:02
 4/4 anonim ***** válasza:
A LED cserét is próbáltad?
2012. dec. 1. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!