Hol és mennyiért lehet Budapesten kapni Kindle-t?
Figyelt kérdés
Édesanyám szülinapjára szeretnék venni de nem tudom merre keressem és kb. mennyibe kerül. Tud valaki infókkal kisegíteni? Esetleges tapasztalatok Kindle-lel?2012. nov. 28. 19:46
1/4 Juan_Carlos válasza:
Magyar boltban a legolcsóbb kb. 30 ezer Ft, ez a Kindle 4. Ugyan ez a típus a német amazontól rendelve kb. 25000 Ft(79 euro+3000 Ft körüli szállítás). Mindkét esetben kapsz rá garanciát, tehát én a németektől venném. Eddig mindenki elégedett volt ezzel a vásárlási móddal akit ismerek, azt mondták a németek nagyon korrektek voltak.
Én több, mint egy éve használok egy ilyen olvasót, és nagyon tetszik, abszolút megérte.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! És Budapesten hol lehet kb. ilyen árban venni? (Mert sajnos csak 1 hetem van beszerezni.)
2012. nov. 29. 17:09
3/4 Juan_Carlos válasza:
4/4 Juan_Carlos válasza:
Hardveraprón láttam 24000-ért is, érdemes lenne megnézned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!