Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek mit érdemesebb...

SMIL3Y kérdése:

Szerintetek mit érdemesebb venni Xbox 360-nt vagy PS3-mat?

Figyelt kérdés
Válasz PLS

2012. nov. 28. 19:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Komolyan, ez még mindig kérdés?

Ha warezolsz xbox, ha eredetizel ps.

2012. nov. 28. 19:22
 2/11 anonim ***** válasza:

ha szereted a minőségi videojátékokat,ps3 exklusivokat nem szabad kihagyni

god of war uncharted stb..

2012. nov. 28. 21:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Én xboxon eredetizek. Fuck logic.
2012. nov. 28. 21:13
 4/11 anonim ***** válasza:

Persze lehet, és jó is, ha eredetizel, de ha már eredetizik valaki ajánlott a PS3, főleg, mivel ingyen van a multi, xbox meg ajánlottabb warezra, mert könnyebb és egyszerűbb ilyen szempontból.

2012. nov. 28. 21:57
 5/11 Lázár Péter ***** válasza:

Ezeket a szempontokat nézd.

-Barátaidnak melyik van melyik van.

-Exkluzív játékok.

-Árak.

2012. nov. 29. 08:21
 6/11 A kérdező kommentje:
Kosz mindenkinek
2012. nov. 29. 15:52
 7/11 Fazekas Zoli válasza:
Xbox 360
2013. márc. 31. 20:59
 8/11 anonim ***** válasza:

Úgy bírom mikor olvasom hogy könnyebb a warezra wtf? miért? miért lenne könyebb? mennyibe kerül hogy a boxt feltörjék?

Ps3on 10k szerintem box se olcsobb...

Kérdezőnek:

nekem totál m1 mit veszel...900x ilyenkérdés van nézz szét...

[én is feltettem ugyan ezt a kérdést.. de én adtam szempontokat is hogy mi kéne nekem ... nem csak nézni a sok idiótát ahogy széttépi magát hogy box vs ps3..]

2013. márc. 31. 21:04
 9/11 anonim ***** válasza:

Több oka van, amiért Xbox ajánlottabb warez szempontjából:

- Xbox gyakorlatilag a kezdetektől feltörhető, PS3-on 1-2 éve hatalmas dolog volt, hogy haladtak valamit ez ügyben. Ebből adódóan, hogy még "csak" 1-2 éves ez a dolog, kevesebb ember tud róla, hisz évekig arról volt híres a PS3, hogy nem lehet feltörni

- mivel box régóta feltörhető, ezért sokkal több helyen is fel lehet töretni, PS3-at elég kevés helyen flashelik

- PS3-at mikor feltörték utána sem volt sokkal előrébb, hisz csak a 3.55-ös FW-n mentek a dolgok, visszaállítani meg nem tudták, így elég körülméynes volt a dolog

És még lenne több szempont is, de lusta vagyok többre gondolni.

2013. márc. 31. 21:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Oké részben igazad van hogy kevés helyen flashelnek és kevés ember tudja, hogy lehet...de mostmár 3.55 alatt is akár mit telepíthetsz...legújabb 4.40est is feltörték már szal csak az a kérdés hogy találj 1 helyet ahol vissza állítják ofw-ről
2013. ápr. 1. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!