Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek milyen játékokat...

Szerintetek milyen játékokat érdemes megvenni PS3-hoz?

Figyelt kérdés
Végig néztem egy pár oldalt, de csak 2 olyan játékot találtam ami tetszene. Fifa 13 és Fifa Street. Leginkább olyan game kéne amit többen is lehet játszani.

2012. nov. 26. 17:23
 1/6 anonim válasza:
Uncharted trilógia az nagyon ajánlott ps3 tulajoknak, illetve battlefield 3 nagyon jó! + annak még ott van ugye a multi.
2012. nov. 26. 18:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha van lehetőséged pl. egy barátnál játszogatni, akkor érdemes kipróbálni dolgokat. Annak idején pl. én meg voltam arról győződve, hogy én azt semmilyen verekedős játékkal nem játszanék, mert az milyen szar már. Aztán egyszer leültettek a Tekken 6 elé, azóta teljesen odavagyok érte!
2012. nov. 27. 12:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy egyik haveromnak sincs PS-e.
2012. nov. 27. 14:19
 4/6 anonim ***** válasza:
call of duty black ops 1 2
2012. nov. 27. 17:28
 5/6 Lázár Péter ***** válasza:
uncharted mindenképp. ha érdekel a lövöldözős akkor call of duty vagy bf3 vagy medal of honor wf
2012. nov. 28. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Uncharted nagyon erősen ajánlott,Metal Gear Solid 4( fontos az előző 3 rész is hogy kében legyél ezzel a részletes történettel.God of War epizódok (most kezdtem el a hd collection-al és idővel az eddigi legjobb epizódjához a 3 hoz is majd eljutok,RESISTANCE triológia,Heavy Rain ha szereted a gondolkozós krimi játékokat (javítson valaki ha tévedek, még nem játszottam vele,Tekken 6,
2012. nov. 29. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!