Xbox 360 Flash frissítés? Bővebben lent.
Sziasztok.
Van egy Xbox 360-am frissítettem rajta a Dashboardot,most 2.0.16197-es van rajta,azért raktam rá,mert nem vitte az új játékokat,és mondom megpróbálom,hátha viszi majd őket. Frissítettem,sikerült. De az új játékokat még mindig nem viszi,pl. WWE 13,Fifa 13,Sleeping Dogs.
Mi a teendő,mit kell csinálnom?
Köszi a válaszotokat.
Nem biztos hogy elszállt,próbáld meg hogy viszi-e az összes írott játékot amit eddig vitt!Ha mindent visz mint eddig,csak ezeket az újakat nem akkor nincs baj.
Viszont ha lesz olyan játék amit régen vitt,de most már nem akkor elszállt a flashed,szerintem inkább csak vidd el legközelebb hogy ők frissítsék!
Szólj hogy mi volt!Bármi kérdésed van tedd fel! :)
Itt is megcsinálják nekem régen volt flashelt xboxom,most slimem van és ,liveozni szoktam szóval ezért most nincs flashelt gépem,de itt megcsinálják a flashet is!
Remélem tudtam segíteni.
Ha minden régi írott játék megy akkor nem törölted a flashet,viszont legközelebb ne kockáztass!Én 4x rontottam el így a flashemet a réginél fogalmam sem volt miért nem jó.. -_- :D
Idézem :
Ha van slim (vagy fat) géped, akkor pedig...
... az átalakitás (3.0FW) 7.000,-Ft és 3órán belül el is készül! :)
RGH-s átalakitás pedig 15.000,-Ft ;)
ez ott írták ki ha megnyitod amit belinkeltem,a kinectes gépcsomag alatt van.
Jah,megvan köszi,csak nem olvastam tovább:D
őőő,RGH-ztatni is akartam a gépet,csak rájöttem, hogy nem alkalmass az újabb dashboard miatt,és így nem tudom megcsináltatni.://
És ha megcsinálják rajta a frissítést,akkor minden játékot fog vinni?
Igen minden játék ami eddig ment menni fog,gondolom..
De őket kérdezz ezt már én se tom :-)
Köszönöm a gyors és pontos válaszaidat:)
Neked most milyen Dashboard van a gépen,és milyen flash?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!